Maatwerk en standaard werk​

Dankzij de technische kennis en ervaring van het team vervaardigen we veel unieke projecten en werken we aan ieder project met een grote dosis passie. Of het nu gaat om maatwerk of standaard werk.

Zeil-Doek BV is dé zeilmakerij voor particulier en bedrijven. Dit doen we door te werken met geavanceerde machines en puur vakmanschap. Met een ruime hoeveelheid ervaring, weten wij precies hoe we te werk moeten gaan en leveren we altijd service en kwaliteit. Met een heldere planning, oog voor uw budget en de focus op het perfecte eindresultaat.

Machines en apparatuur

Op kantoor en in onze werkplaats werken we met zeer geavanceerde software,  moderne machines en apparatuur die behoren tot de top in de branche van de zeilmakerij. Alle bewerkingen kunnen we zeer efficiënt uitvoeren door te  werken met computergestuurde snijmachines en de modernste (hoogfrequent) lasmachines.

Reparatie en onderhoud

Zeil-Doek BV werkt met hoogwaardige materialen. Externe oorzaken kunnen echter leiden tot vervuiling of schimmel. Daarom is goed onderhoud altijd belangrijk!

Uiteraard maakt iedereen wel eens mee dat er een schade ontstaat. Uw zeildoek producten zijn bij ons in vertrouwde handen. Onze vakkennis geeft ons de mogelijkheid om de schade op een effectieve manier te repareren. We overleggen vooraf en adviseren u graag.

Duurzaamheid

Met Zeil-Doek BV zijn wij elke dag bezig om mooie duurzame producten te produceren.  Onze producten zijn allen volgens de Reach-wetgeving en voldoen aan de strengste normen op het gebied van milieu, veiligheid en gezondheid. Met onze geavanceerde nesting software  snijden wij met onze snijrobot zeer efficiënt onze materialen. Ook recycling van zeildoek bestaat tot de mogelijkheden. Informeer hier desgewenst naar.

Daarnaast heeft Zeil-Doek BV na het aanbrengen van LED-verlichting in het pand ook het complete dak vernieuwd en extra isolatie aangebracht met daaroverheen een duurzame PVC ( zeildoek) dakbedekking in lichte kleur.

In samenwerking met project IJsselzon zijn tevens zonnepanelen aangebracht. Dit om duurzaam te ondernemen en bij te dragen aan het milieu en ook de CO2-uitstoot te verminderen. Zo werd IJsselveld in 2018 het groenste bedrijventerrein in de hele provincie Utrecht.

Zeil-Doek BV is bewust duurzaam actief en
doet aantoonbaar aan CO2 reductie!

Van ontwerp tot realisatie, van standaard werk tot maatwerk, niets is onmogelijk!