Projecten

Zeil-Doek BV is dé zeilmakerij voor zeilmaatwerk. We werken voor verschillende sectoren zoals event, agrarisch, industrie, reclame, offshore, sport, vrije tijd, bouw, markt, zorg en vele andere marktsegmenten. Samen bedenken én realiseren we de gaafste en mooiste creaties.

Zeilmaatwerk

Met meer dan 20 jaar relevante kennis, weten we bij Zeil-Doek BV hoe we jouw wensen tot uitvoering kunnen brengen. Wij zijn expert in het vervaardigen van unieke ontwerpen en constructies die van zeildoek worden gemaakt. Ook kan het zeildoek voorzien worden van design. Desgewenst kunnen we hier ook constructies bij leveren in hout, staal, aluminium etc.  We fungeren als sparringpartner tijdens het creatieve proces, zodat creativiteit en kennis van de technische mogelijkheden samen komen.

Tenten

Zeil-Doek BV maakt diverse soorten en maten zeilen voor tentconstructies en overkappingen / structuren zoals: alu-hallen, werktenten, podia, terrasoverkappingen, glampingtenten etc. Ook transparante tentzeilen en constructies in staal, aluminium en bamboe etc. behoren tot onze mogelijkheden. Deze zeilconstructies worden gemaakt van de beste kwaliteiten zeildoek, welke voldoen aan de geëiste voorschriften zoals niet-vlamonderhoudende kwaliteit zeildoek en voorzien van bevestigingsmaterialen zoals trekogen, zeilringen, ritsen etc.

Technisch textiel

Technisch textiel heeft vele eigenschappen: onder andere; niet vlamonderhoudend, brandwerend, sterk, licht in gewicht, flexibel, geluiddempend, stug of juist soepel. Juist omwille van hun interessante eigenschappen kunnen deze technische textielproducten oplossingen bieden voor verschillende maatschappelijke en industriële uitdagingen, zoals veiligheid, persoonlijke bescherming, gezondheid, leefmilieu en duurzaamheid. Gaas-doek, (transparant) folie en zeildoek kunnen eventueel geleverd worden met een certificaat. Met geavanceerde machines kunnen wij bv het textiel voorzien van een slobgaten patroon of snijden in vorm. Zo maken wij manchetten, kunstobjecten en vele andere producten op maat.

Textielbouw

Wij zijn een expert in textielbouw. Wij verzorgen het ontwerp en de uitvoering. Bijvoorbeeld membraamconstructies, (glamping) tenten en inflatables met of zonder bijbehorende constructie. Samen bedenken én realiseren we de gaafste en mooiste creaties

Daarnaast kunnen wij de buitenzijde van het pand, het dak, plafond of wand de uitstraling geven die aansluit bij uw huisstijl en uw doelstelling. Zo zorgt u voor een optimale sfeer en herkenbaarheid. Wij hebben bovendien alles in huis om ook de akoestiek in een ruimte te optimaliseren.

Beschermingsmiddelen

Technisch textiel heeft vele eigenschappen o.a. licht in gewicht, flexibel en geluiddempend. Juist omwille van deze interessante eigenschappen kan technisch textiel de ideale oplossing zijn voor bijvoorbeeld kantoorruimtes 

Samen bedenken én realiseren we de gaafste en mooiste creaties

Neem contact op!

Heeft u na uw bezoek aan deze site nog vragen of heeft u een spefifieke wens? Neem dan gerust contact met ons op! Voor bezoek aan de zeilmakerij graag eerst telefonisch contact opnemen.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring

Contact gegevens

Betaal gegevens