Over ons

Zeil-Doek BV is dé zeilmakerij voor zeilmaatwerk. We werken voor verschillende sectoren zoals event, agrarisch, industrie, reclame, offshore, sport, vrije tijd, bouw, markt, zorg en vele andere marktsegmenten. Samen bedenken én realiseren we de gaafste en mooiste creaties.

Wie zijn wij?

Rikkert Hoogenboom is in 2001 zijn zeilmakerij bedrijf gestart. Door in aanraking te komen met zeildoeken tijdens zijn zaterdagbaan en zijn studie bouwkunde is zijn interesse in het materiaal zeildoek gewekt. Door de aannemende groei heeft Zeil-Doek in 2015 een grotere locatie erbij betrokken, waardoor er ruimte is ontstaan om te werken aan grote maatwerkprojecten met de nieuwste technieken. 

Inmiddels is Zeil-Doek B.V uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met een gedreven team. Iedere dag werken vakbekwame zeilmakers met een grote dosis passie en enorme gedrevenheid met veel plezier aan fantastische projecten.

We streven altijd naar een langdurige relatie, waarin we elkaar door en door kennen.

"Zeil-Doek BV staat voor vakmanschap kwaliteit "

Wij zoeken jou!

Wil jij werken bij een groeiend jong en uniek bedrijf, waar elke dag met passie wordt gewerkt en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Neem dan contact met ons op.

Kortom wij zijn altijd op zoek naar gedreven teamleden met technisch inzicht, zelfstandigheid, computervaardig en pro actief zijn.

Ervaring in het werk is niet vereist. Je wordt intern opgeleid. Ook een enthousiaste schoolverlater die van aanpakken weet is welkom!

Vakmanschap = meesterschap

Neem contact op!

Heeft u na uw bezoek aan deze site nog vragen of heeft u een spefifieke wens? Neem dan gerust contact met ons op! Voor bezoek aan de zeilmakerij graag eerst telefonisch contact opnemen.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring

Contact gegevens

Betaal gegevens